Love

Heihei ♥♥♥

Nå er jeg kjempe glad, lykkelig og ikke minst forelska!!! ja igår var jeg og litt folk fra skolen på kino og etter det gikk vi litt rundt i byen før vi dro hjem, det var kjempe koselig og jeg har lenge ønsket meg den kvelden ass! herregud går det ann å få en bedre kjæreste? han er bare så nydelig, koselig, omtenksom, søt og alt mulig ♥ visste virkelig ikke at gutter var sånn. Jeg har vel egentlig en stund likt han sånn litt lissom, men igår toppa det alt. Vi gikk rundt i byen å kosa oss alle sammen, vi snakka veldig mye om kjærlighet og kjærester og sånn på skolen den dagen. Men plutselig kommer Herman bort til meg å sier hey, søta, jeg ble først skremt av han. Også så jeg på han og han på meg,  også kysser han meg, herregud det var det beste den dagen ass! ååå jeg er så lykkelig!

Men tilbake til noe litt mer ordentlig, haha. Idag skal jeg i bursdag til Ida og der er de fleste som var på kino igår bedt, så det blir koselig å være med guttenmiiiiiiiiiin igjen! ♥ tenkte å vise bursdags outfitten får idag jeg..  


kjole fra h&m


høye hæler fra søstra <3

ja her var outfitten til bursdagen :)

Hva syns du om Herman og meg? ♣

 

- Selma Oline ♥ 

 


4 kommentarer

Gyda

03.sep.2011 kl.11:41

Så søtt da <3

selma0line

03.sep.2011 kl.11:41

Gyda: i know <3

Herman

03.sep.2011 kl.22:34

elsker deg, jentami <3

selma0line

03.sep.2011 kl.22:35

Herman: søte deg! elsker deg å, guttenmiiiiiiiiiiiiin <3

Skriv en ny kommentar

selma0line

selma0line

13, Oslo

Hei jeg heter Selma Oline, er 13 år. og spiller håndball. Er veldig glad i vennene mine og er alltid glad for en kommentar! - Selma Oline

Kategorier

Arkiv

hits